Informatie en huisregels

Informatie en Huisregels

Reservering en betaling

U kunt uw reservering voor De Duinparel direct maken via de reserveringskalender. Nadat u uw reservering heeft gemaakt ontvangt u per email alle informatie. De factuur dient in twee gedeelten betaald te worden (aanbetaling en restbetaling). 

Aankomst en vertrek

Op de aankomstdag is de Duinparel vanaf 16:00u voor u beschikbaar. Op de vertrekdag is de woning tot uiterlijk10:00u beschikbaar voor u. 

Toegang

Bij aankomst kunt u geheel zelfstandig de woning openen met een speciale toegangscode. Deze code is uniek en werkt uitsluitend in de periode dat u de Duinparel huurt. Deze toegangscode wordt u toegestuurd per email vlak voordat de huurperiode ingaat.

Parkeren

Op minder dan 200 m afstand van de Duinparel bevindt zich een groot parkeerterrein waar u uw gehele verblijf gratis kunt parkeren.  Ook uw bezoekers kunnen daar gratis parkeren. Voor het laden en lossen van uw bagage kunt u even gebruik maken de parkeerplaats naast het terrein. 

Huisdieren

Uw hond is van harte welkom in de Duinparel. Wel vragen we per verblijf een eenmalige bijdrage van 15 euro voor uw hond. Ook vragen we u vriendelijk om uw hond niet op de bedden en bank te laten springen.

Extra gasten

De Duinparel is comfortabel ingericht voor 2 personen. In de woonkamer is een uitklapbed beschikbaar voor een eventuele (extra) loge. Voor een extra gast wordt geen meerprijs gevraagd. Er zijn standaard geen facaliteiten beschikbaar voor extra personen.  Wel kunt u bij de reservering gebruik maken van de optie van het gebruik van extra linnengoedpakketten. 

Indeling slaapkamer

De slaapkamer is voorzien van 2 aparte bedden die volledig electrisch verstelbaar zijn. Ook is er een badmeubel met een dubbele wasbak aanwezig.

Keukenbenodigdheden

Pannen, bestek, borden en andere kook- en  tafelbenodigheden zijn in ruime mate in het huisje aanwezig. Ook is een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. 

Linnengoed

Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Wel vragen we u uw badhanddoeken zelf mee te nemen.

 

Was- en droogautomaat

De entree/berging is voorzien van was/droogcombinatie. 

Roken

Het is niet toegestaan om binnen te roken. Buiten op het terras is een asbak aanwezig en we vragen u vriendelijk er alleen daar gebruik van te maken. 

Algemene huurvoorwaarden

Wanneer u een boeking maakt voor De Duinparel verklaart u zich akkoord met de Algemene huurvoorwaarden.

Klik hier om de Algemene huurvoorwaarden te bekijken

.

Vragen? Neem gerust even contact met me op.

Bel of app: 

Of stuur een email:

Kijk hier of de door u gewenste periode nog beschikbaar is en reserveer meteen.
Scroll naar top